Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Hornborgarsjön — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Hornborgarsjön

 

Söndagen den 31 mars fick jag återigen möjlighet att hyra ett av gömslena vid trandansen väster om Hornborgarsjön. Samling 19:30 på kvällen den 30 mars för genomgång. Vi var bara två personer i de fyra gömslena den kommande dagen så jag hade möjlighet att byta till det gömslet som har flest luckor och även en marklucka. Efter några timmars sömn återvände jag till gömslet denna första morgon med sommartid och var redo 05:00. Det började ljusna vid 05:30 och klockan 06:00 var tranorna på väg från sjön till strandmaderna för att äta av den utlagda säden. Det blev en intensiv dag med många fotografier, intensivt trumpetande från både tranor och sångsvanar och strålande väder. Vid 15:00 var tranorna oroliga och drog iväg men kom tillbaka vid 18-tiden och gav möjlighet för mottljusfotografering mot kullen i väster. Det mörknade vid 19:30 och solen gick ned 19:44. Redan vid 20-tiden kom tillsyningsmannen med nästa grupp gömslefotografer och precis som dagen innan var det fullt i alla fyra gömslena. Lite stel i kroppen efter 16 timmar på en pall återvände jag till vandrarhemmet i Falköping för en god natts sömn.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4