Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Friskens fotogömsle i Vittskövle — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Friskens fotogömsle i Vittskövle

 

Lördagen den 19 januari fick jag möjlighet till ett andra besök i Friskens fotogömsle i Vittskövle. Denna dag var det strålande sol, ca 1 minusgrad och ett tunt snölager. Alltså perfekta förutsättningar för örnfotografering. Det blev bra utdelning med ett 10-tal havsörnar och en kungsörn på åteln samt dessutom ett 10-tal ormvråkar, ett 20-tal glador, korpar, kråkor, kajor, starar, hägrar, skator och två rådjur. Vi var två i gömslet och anlände vid 6:30 medan det fortfarande var mörkt. Först vid 7:45 började det ljusna och solen gick upp ca 8:20. Sedan gick solen ner vid 16-tiden men det blev inte riktigt mörkt förrän vid 17-tiden då vi kunde lämna gömslet. Hörde kattuggla på väg från bilen.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4