Shikinomori parken, Yokohama

 

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi AtsugiShikinomori parken är en av de större parkerna i Yokohama och en blandning av park och strövområde. Terrängen är kuperad och spännande med utsiktsplatser, vattenfall, långa rutschbanor, spännande lekplatser, vattenträdgårdar, dammar, iristrädgårdar och mycket mera. De södra delarna är ett stort skogsområde med bra stigsystem. På helger och helgdagar är det mycket folk i parken och inte minst barnfamiljer. Där fanns även två stora grupper med män utrustade med långa teleobjektiv för att fotografera sällsynta fåglar. I amfiteatern övade flickorna danssteg och unga ninjas fick träning av sin ledare. Vid ingångarna fanns bra information om parken och vilka växter som blommade just nu.

Atsugi

 

 
 
 

Comments are closed.