Booso hanto Nihonji

 

På halvön sydväst om Tokyobukten finns ett spännande landskap med låga berg och stora skogar. Vid den västra kusten ligger templet Nihonjin med flera stora buddastatyer huggna ur berget samt mindre grottor med många små statyer av budda. Det är en lite klättring från stationen Hota i norr eller från Kanaya som både har station och båtförbindelse till Yokohamasidan av Tokyo bukten. Från berget ges en storslagen utsikt över landkapet. Området ligger ca 1,5 timmar från Tokyo med buss över bron och tunneln och sedan tåg ner längs kusten eller tåg ner till Muirahalvön och sedan buss 10 min till färjan som tar 40 minuter över bukten.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 
 
 

Comments are closed.