Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Sinarps kvarnhus — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Sinarps kvarnhus

 

Sinarps kvarnhus

Under åren 2005-2008 har jag hjälpt mina vänner Lina och David i Sinarp att bygga om kvarnen på deras gård. Jag gjorde bygglovshandlingarna och sedan har vi i olika omfattning arbetat med de olika arbetsmomenten för att genomföra byggprojektet. Arbetet har varit mycket spännande och inneburit moment av en mängd olika handverk, från kallmurning och timmerarbete till modern ekofiberisolering och elinstallationer. Vi har medvetet velat prova så många olika hantverk som möjligt och har haft förmånen att kunna anlita hantverkare som tagit sig tid att visa arbetsmomenten för att vi sedan skulle kunna göra arbetet på egen hand.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4