Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Koganei parken — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Koganei parken

 

I östra delen av Tokyo ligger parken Koganei som är skapad under andra halvan av 1900-talet. I den stora parken finns flera olika delar, bland annat ett stort fågelskyddsområde I norr, tennisbanor I öster och friluftsmuseet Edo-Tokyo I nordväst. Parken ligger ca 4 minuters bussfärd från Musashi-Koganei stationen på JR Chuo linjen ca 20 minuter från Shinjuku. Som I många parker från samma tid finns omfattande bestånd med körsbärsträd som blommar vackert på våren. Här finns också stora öppna gräsytor för bollspel, drakflygning, picknick etc. Bra skyltar med kartor vid entréerna, här finns även kartor med taktil information och informationstavlor med aktuell information om vad som händer i parken.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4