Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Guandu visitor center — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Guandu visitor center

 

Guandu visitor center ligger i Guandu nature reserve i centrala Taipei i norra Taiwan. Centret har bekostats av staden Taipei och är en stor anläggning med en tvåvånig huvudbyggnad och 6 hektar besöksområde i det 75 hektar stora våtmarksområdet. Här finns iordningställda trollsländedammar, påkostade spångar, utsiktsplatser, uteklassrum under tak, gömslen m.m. Huvudbyggnaden har en mindre shop, utställning, lektionssal, kafé och kontorsutrymme för de ca 30 personer som jobbar på centret. Från andra våningens utsiktsrum har man fin vy över våtmarkerna och kan studera fågellivet i kraftiga fasta kikare.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4