Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Toranomon hills — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Toranomon hills

 

Tokyos senaste tillskott bland höghusen är det 255 meter höga Toranomon hills som öppnade i början av juni 2014. Med några meter är det nu Tokyos högsta hus (ej inräknat TV tornen). Huset ligger ovanpå ingången till en ny biltunnel som avlastar de centrala delarna av staden. Den tidigare trafikerade gatan har blivit en trevlig boulevard med trädrader och uteserveringar. Mer kaféer tillkommer säkert efterhand. Kring det höga huset har en trädgård skapats på en terrass med fina planteringar och rumsbildningar. En bäck rinner genom trädgården och det finns en lekdel med gummimattor. De fyra nedersta våningarna på huset har restauranger och några butiker. De resterande 48 våningarna består av bostäder, kontor och ett stort hotell högst uppe. Det finns barer och restauranger på de övre våningarna också.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4