Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Fallvind — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Fallvind

 

Maria Adolfssons deckarserie om det fiktiva landet Doggerland i Nordsjön har välförtjänt nått en stor publik. Den femte boken i serien heter fallvind och kretsar kring två döda tonåringar som visar sig vara mördade och har kopplingar. Huvudpersonen Karen Eiken Holmby har sina demoner att slåss mot och när boken börjar är hon föräldraledig men kallas in för att utreda det ena dödsfallet. Historien är lika mycket en berättelse om Karen och hennes liv som en deckargåta och Adolfsson lyckas skapa en realistisk berättelse för både Huvudpersonen och den fiktiva platsen. Det blir betyg 3 (av 5). Boken var lånad på kortlån på Lunds stadsbibiotek i slutet av augusti 2022.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4