Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Ett fall mot döden — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Ett fall mot döden

 

I Akademibokhandelns Låna&Läs blir det efter ett tag allt mer en chansning i valet av ny bok. Detta är en av raden av nya deckarförfattare som dyker upp på den nordiska bokscenen. Randi Fuglehaug är norsk författare och har förlagt sin intrig till Voss i Norge där extremsportveckan inleds med en dödshoppning med fallskärm. Det visar sig vara ett mord som journalisten Agnes Tveit nystar i under allt mer invecklade personliga förhållanden. Mycket handlar om tidigare händelser i de inblandades liv. En klassisk deckarroman men inte speciellt engagerande. Det blir en svag 3:a i betyg (av 5) och jag funderade på en 2:a.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4