Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Ord och handling: ett liv i diplomatins tjänst — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Ord och handling: ett liv i diplomatins tjänst

 

Jan Eliasson är Sveriges mest meriterade internationella diplomat med över 60 års erfarenhet. Hans biografi är mycket intressant och beskriver Sveriges nutidshistoria på ett spännande sätt. Han har varit anställd på FN under tolv år bland annat som vice generalsekreterare och har inblick i de flesta internationella frågor. I boken berättar han på ett inspirerande sätt om sina erfarenheter och sin syn på internationella frågor. Det enda jag har emot boken är att den är för lång med många upprepningar. Ljudboken som jag lyssnade på var över 12 timmar lång och hade mått bra av att kortas ner betydligt. Ändå blir det en klar 3:a (av 5 möjliga) i betyg.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4