Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Ditt ansvar för klimatet — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Ditt ansvar för klimatet

 

Anders Hansson har skrivit flera böcker om moralfilosofi och den senaste handlar om klimatkrisen och hur vi förhåller oss till denna moraliskt. Vad innebär ett kollektivt ansvar och kan man bortse från enskilda utsläpp då de är så små i relation till alla andra? Hur hanterar vi risker och varför är det så svårt att beakta framtida händelser? Detta är några av de moraliska frågor som tas upp i boken och ger en del tankeställare kring hur vi resonerar och argumenterar kring klimatutmaningen. Boken får betyg 3 (av 5). Lånad på stadsbiblioteket i Lund i slutet av maj 2022.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4