Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Hållbar utveckling och ekonomi – inom planetens gränser — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Hållbar utveckling och ekonomi – inom planetens gränser

 

Studentlitteratur ger ut många intressanta böcker, bland annat denna bok om ekonomins betydelse för hållbar utveckling av Markus Larsson, Leif Bratt och Johanna Sandahl (ordförande i Naturskyddsföreningen). Boken ger på ett pedagogiskt sätt bakgrunden till dagens ekonomiska teorier samt alternativa teorier som bättre tar hand om de globala gränserna och ekosystemens kapacitet. Vi får förslag på hur ekonomi på ett bättre sätt kan hantera de utmaningar som vi står inför, inklusive resiliens inom sociala strukturer som är en förutsättning för ekonomisk och ekologisk resiliens. Boken får en klar 3:a (av 5) för sitt pedagogiska upplägg och viktiga ämne. Lånad på Lunds stadsbibliotek i maj 2022.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4