Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Binas hemliga liv — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Binas hemliga liv

 

Den amerikanske biologen och författaren Thor Hanson har skrivit en mycket trevlig berättelse om våra 10 000-tals arter bin och deras utveckling under 125 miljoner år. Han väver in sina egna erfarenheter och nyfikenhet i berättelsen som ger spännande övergångar mellan de olika kapitlen i boken. Det är en verkligt viktig översikt över bin och deras mångfald men också de många hot som finns mot bin och vad vi kan göra för att bevara denna viktiga organismgrupp som vi är så beroende av för vår försörjning. Köpt som resepocket på Akademibokhandeln och ger betyg 3 (av 5).

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4