Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Vedergällningen — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Vedergällningen

 

Robert Harris är en av vår tids bästa fiktiva historieberättare och här är han tillbaka i en av favoritepokerna, det andra världskriget. Berättelsen handlar om slutskedet av andra världskriget då Tyskland försöker slå tillbaka med raketer mot London och Antverpen samtidigt som England genomför motåtgärder för att stoppa det nya vapnet. Vi får följa den Tyska ingenjören Rudi Graf som varit med att ta fram raketerna men allt mer tvivlar på de moraliska komplikationerna av kriget (han drömde om att utveckla en raket för månfärder) samt den brittiska kvinnliga sektionsofficeren Kay Caton-Walsh som analyserar flygbilder för att lokalisera avfyrningsplatserna. En enkel men spännande historia som får betyg 3 (av 5). Resepocket köpt på Akademibokhandeln.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4