Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Müritzeum — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Müritzeum

 

I Waren strax nordväst om Müritz nationalpark och den viktigaste porten till parken ligger det stora naturcentret Müritzeum. Här finns en stor utställning på övre plan och ett stort akvarium med alla fiskarter som förekommer i området på bottenplan. Man kan också gå upp på taket och se ut över landskapet eller vandra på en naturstig runt sjön som ligger intill anläggningen. I samma byggnad finns biograf och en stor fin fiskrestaurang. Själva byggnaden har en spännande arkitektur kring en rund centralsal med utskjutande takform. Det kostar 12 Euro i inträde men då får man en mycket bra introduktion till Müritz nationalpark och dess växt- och djurliv.

En virtuell balongfärd över nationalparken.
 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4