Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Oder nationalpark — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Oder nationalpark

 

Floden Oder flyter som gräns mellan Tyskland och Polen i en bred dalgång med omfattande våtmarker och gräsmarker i dalgången och skogsklädda dalsluttningar med inslag av betesmark på sandiga marker. Området lämpar sig bäst för att besöka med cykel eller kanot och här finns ett väl utbyggt nätverk av cykelvägar och möjlighet att hyra kanoter. Jag valde att vandra från naturcentret i Criewen och ut längs vallen söderut på ängsmarkerna och sedan tillbaka på dalsluttningen, en vandring på cirka 7 kilometer. Andra dagen åkte jag till borgruinen vid Stolpe med fin utsikt över dalgången.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4