Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Europas natur — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Europas natur

 

Islas de Cies

I över 30 år har jag arbetat på en guide till Europas natur. Projektet startade när jag var förlagssekreterare i Fältbiologerna och har sedan fortsatt med varierande intensitet. Två gånger har Bonniers varit intresserade men hoppat av. Våren 2010 visade förlaget Vildmarksbiblioteket intresse och i oktober 2010 skrev vi kontrakt på en bok som skulle komma ut under 2011. Tyvärr blev vi inte utvalda till årets pandabok och då rann projektet ut i sanden. Under de senaste 30 åren har jag besökt över 250 nationalparker och andra naturområden som jag vill beskriva i guiden. Under år 2022 har jag börjat bygga upp en hemsida där jag planerar att samla informationen om Europas finaste naturområden:

Europas natur

Läs även vidare på denna hemsida: http://ekid.se/?cat=7

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4