Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Havsörnens skrik — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Havsörnens skrik

 

Så gick då stafettpinnen över till det oväntade valet Karin Smirnoff för att fortsätta Millenniumserien. Hennes tre debutromaner imponerade stort med sitt personliga språk och norrländska vemod. Milleniumserien är något helt annat även om Smirnoff försöker få ihop sin Norrländska miljö med Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist. Eftersom jag sträckläste Kallmyren dagen innan och denna bok dagen efter blev det lite förvirrande att båda fiktiva orterna ligger på samma plats intill storforsen i Norrlands inland. Tyvärr blev jag besviken på resultatet som Smirnoff åstadkom. Jag hade förväntat mig mer av både språk och historia. Actionthrillers blir ofta krystade men det går att skapa spänning även i realistiska berättelser. Det blir betyg 3 (av 5). Boken beställd via Bokus.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4