Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Kallmyren — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Kallmyren

 

Kallmyren är den andra fristående boken i en planerad serie om tre om den fiktiva kommunen Stenträsk i Norrlands inland. Denna gång år polischefen Wiking Stormberg huvudpersonen. Han förlorade sin fru på Kallmyren för 30 år sedan och kvar på myren låg deras dotter halvåret gammal halvt uppäten av insektsbett. Så en dag kommer livstecken från den förmodat döda frun. Kallmyren är en thriller om hämnd och saknad och livets utmaningar. Den kopplar också till Norrlands nya uppmärksamhet för industri och energiproduktion. Det är bra personporträtt men historien har inte samma styrka som i förra boken polcirkeln. Betyget blir en 3:a (av 5). Lånad på stadsbiblioteket i Lund i slutet av november 2022.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4