Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Depphjärna — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Depphjärna

 

Anders Hansen har nått en stor publik med sina populärvetenskapliga böcker och TV program om hjärnan. Nu har han kommut ut med en ny bok som handlar om depression och ångest. Han frågar sig varför vi mår så dåligt när vi har det så bra? Hans förklaring är att den moderna livsstilen bidrar till att fler människor mår psykiskt dåligt men att vi samtidigt inte ska vara så rädda för depressioner för det är en naturlig biologisk reaktion som hjälpar att skydda oss mot infektioner. De bästa recepten mot depression är fysisk aktivitet och att undvika ensamhet. Hansen presenterar sina analyser och teser på ett trevligt och engagerande sätt och får ganska svåra medicinska och kemiska kunskaper att verka enkla. Boken lånades på stadsbiblioteket i Lund och får betyg 3 (av 5).

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4