Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Tanazawako & besökscenter — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Tanazawako & besökscenter

 

På södra sidan av Tanazawa bergen ligger den dämda sjön Tanazawako som jag besökte med Asian Club söndagen den 6 april 2014. Tyvärr var vädret inte det bästa med kalla vindar, regnstänk och ca 7 grader. Vi hade hyrt bil och körde runt vid sjöarna och gjorde några vandringar för att leta fågel. Dagen avslutades med besök på besökscentet i östra kanten av sjön. Det fanns tyvärr inga änder kvar i sjön som annars är en bra vinterlokal. Trots det kalla vårvädret såg vi bland annat ett par mandarinänder, storskarv, gråhäger, brun glada, japansk mindre hackspett, hörde japansk hackspett, nötskrika, japansk talgoxe, stjärtmes, gärsmyg, japansk bushwarbler och White Eye sjöng i busksnåren på bergsluttningarna. Östlig grönfink och black faced bunting hördes och sågs också.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4