Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Kiyosumi — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Kiyosumi

 

PB_japan_121129_IMGP9129PB_vomb_121129_IMGP8918En fin park från Meiji perioden uppbyggd kring en vacker damm med många väl utvalda stenblock i vackra former. Stenarna är insamlade från hela Japan och speglar landets geologi. Här finns en stenträdgård, långa stenblocksstigar i strandkanten, ett rikt fågelliv och en intimitet som saknas i många av de större landskapsparkerna. Parken ligger i östra delen av centrala Tokyo. Ta oedo eller Hamzomon linjen och stig av vid Kiyosumi.shirakawa tunnelbanestation. Öppet mellan 9 och 17 med inträde 150 yen.

 

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4