Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Kiyomizu-dera — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Kiyomizu-dera

 

Mitt andra besök gick till Kiyomizu-dera som ligger väldigt vackert på kanten av bergen med fantastiska höstfärger. Temlet är byggt på en väldigt hög sockel ut mot dalgången och ger enastående utsikt över landskapet. På vägen hit var gågatan helt proppfull och det gick i krypfart att gå upp. Jag anlände i skymningen med hopp om att få se belysningen på de färggranna lönnarna med det var ett särskilt insläpp med högre avgift en timme senare. På väg ut upptäkte jag att det var närmare en kilometer kö till kvällsinsläppet. Jag strosade istället på de mysiga gränderna i östra Kyoto.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4