Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Oceankänsla — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Oceankänsla

 

Isabella Lövin har in sin bok Oceankänsla samlat intryck och erfarenheter från sitt politiska liv som ger en unik inblick i den internationella kampen för en levande planet. Hennes framgångar är imponerande och hon har en enastående förmåga att ge liv och färg åt händelser och känslor. Det är också en lovsång till demokratin och vår skyldighet att bidra till samhällsutvecklingen som politiker eller tjänstepersoner. Jag minns särskilt hennes referens till klimatutmaningen och hela miljökomplexets utmaningar; girighet, egoism och passivitet. Det är mänskliga tillkortakommanden som är orsaken till problemen och endast mänskliga styrkor kan lösa de skadliga effekterna. Lövin efterfrågar en ny berättelse som kan ersätta de gamla som skapat så mycket problem och skada. Jag håller med henne och hoppas att hon fortsätter att bidra till den nya berättelsen på olika sätt framöver. En klar 5:a i betyg (av 5 möjliga). Lyssnad på som talbok via bokus prenumeration i juli 2022.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4