Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Amerikansk jord — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Amerikansk jord

 

Jeanine Cummins har skrivit en riktigt bra och angelägen bok om centralamerikanska emigranter utsatthet under sin resa till USA. Lydia och hennes åttaåriga son överlever en massaker av kartelledaren i Acapulco på hela Lydias familj för en artikel hennes man skrivit. Jagad av kartellen flyr hon genom Mexico för att finna tryggheten i USA. Det är en mycket skrämmande och spännande historia men även med stor medmänsklighet från medresenärer och allmänhet längs vägen. Samtidigt oerhört lidande för de utelämnade migranterna åt karteller och polis.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4