Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Asfaltsland — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Asfaltsland

 

Den amerikanske författaren S.A. Cosby har fått flera utmärkelser bland annat årets bästa kriminalroman. Här möter vi Beauregard ”Bug” Montage som försöker leva ett hederligt liv men dras tillbaka in i kriminalitet för att hjälpa sin familj. Det är en skildring av det fattiga söderns utsatthet för svart och tidigare kriminell samt kärleken till bilen som viktig symbol i den amerikanska kulturen. Cosby skriver mycket bra och för att vara en brutal kriminalroman håller den högsta klass. Det blir en 4:a (av 5) i betyg. Lånad på Akademibokhandelns Låna&Läs i början av maj 2022.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4