Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Paradis city — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Paradis city

 

Jens Lapidus är känd för sina skildringar av en kriminell miljö i utanförskap från bland annat serien Snabba kash. Här skildras en nära framtid där segregationen har lett fram till murar kring de utsatta områden. När en minister blir kidnappad under ett tal på en av dessa platser samtidigt som kravaller uppstår finns inget annat val än att skicka in de kriminelle och tidigare MMA-fightern Emir för att rädda ministern. Ett klassiskt spänningsdrama med den ensamma hjälten i en omöjlig situation. Lapidus håller tempot högt och det finns en del roliga passager då framtidens Sverige flimrar förbi i förarlösa bilar, ny drottning, nya kändisar med mera. Sammanfattningsvis en svag 3:a (av 5) för en hög spänningsfaktor.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4