Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Ikigai — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Ikigai

 

Hector Garcia och Francesc Miralles har skrivit en bok om hälsosamt åldrande med inspiration från byn Ogimi på ön Okinawa i södra Japan. Jag har själv varit i den byn och upplevt de aspekter som boken tar upp som viktiga för en hälsosam ålderdom. Boken som sådan tycker jag är rörig med massor av listor på vad man bör tänka på som jag inte tycker ger mycket. Beskrivningarna av de personer som författarna träffat ger de mest intressanta inblickarna och hur viktigt social samvaro och trivsel har för ett hälsosamt åldrande. Boken får tyvärr bara 2 (av 5). Köptes som resepocket på akademibokhandeln.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4