Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
1795 — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

1795

 

Den tredje och sista delen i Niklas Natt och Dags böcker om Cardell, bröderna Winge och Kajsa Knapp har fått stor uppmärksamhet för sina realistiska beskrivningar av livet i Stockholm i slutet av 1700-talet. Det är ett smutsigt och skrämmande Stockholm som presenteras med utsökta miljö och personskildringar. Den största behållningen tycker jag är språket som är fantastiskt och ger intryck av att vara autentiskt 1700-tal. Historien är mörk med en gnutta hopp och slutet väcker fler frågor än det ger svar. Betyget blir en klar 4 (av 5) och det skall bli spännande att läsa vilket tema som författaren tar tag i nästa gång.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4