Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Vombsjösänkans kandidatur godkänd — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Vombsjösänkans kandidatur godkänd

 

Tordagen den 5 november 2020 godkände den nationella biosfärkommittén Lunds-, Eslövs- och Sjöbo kommuners ansökan att få bli kandidatur till ansökan för biosfärområde för Vombsjösänkan. Jag är anlitad som konsult tillsammans med Sara Ericsson från Cooperation att koordinera arbetet. Bilden är från biosfärkommitténs besök i Vombsjösänkan den 22-23 oktober. Nu inleds en 2-3 år lång ansökningsperiod då verksamheten för biosfärområdet skall byggas upp. Ett biosfärområde är en samverkan för hållbar utveckling och vi har idag sju biosfärområden i Sverige. Det närmaste och det första området i Sverige är Biosfärområde Kristianstad vattenrike som bildades 2005.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4