Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Kyoto akvarium — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Kyoto akvarium

 

Strax väster om Kyoto station och nära tågmuseet ligger Kyoto akvarium. Det är en trevlig anläggning med många olika bassänger med allt från lokal fiskfauna från floder och sjöar runt Kyoto till mer exotiska arter som pingviner och sjölejon. Hela anläggningen är upplagd längs en pedagogisk rutt genom byggnaden och slutar vid en trevlig trädgård som skall efterlikna kulturlandskapet runt Kyoto. Här finns även en stor shop och flera mindre matserveringar. Ett populärt besöksmål för barnfamiljer och alla som är intresserade av djur och natur.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4