Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Besökscenter De Wieden i Jansklooster — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Besökscenter De Wieden i Jansklooster

 

I nationalparken De Weerribben ligger ett trevligt besökscenter i anslutning till Jansklooster. Här har man utnyttjat äldre småskalig bebyggelse som restaurerats varsamt och där olika verksamheter ligger i olika byggnader. Närheten till våtmarker, kulturlandskap och sjöarna är perfekt och ger en mycket tilltalande helhet. Information och utställning är i en byggnad med kafé, lektionssal och filmsal i andra byggnader. Runt centret finns strövstigar och observationsplattformar för att studera naturen. Intressant att istället för att bygga broar över kanalerna har man valt repflottar som besökarna själva får transportera sig över kanalen.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4