Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Besökscenter De Alde Feanen — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Besökscenter De Alde Feanen

 

I nationalparken De Alde Feanen finns ett ganska stort besökscenter som ligger i anslutning till en semesterby och omges av stora parkeringsytor. Närheten till naturen blir inte lika påtaglig som för många andra besökscentra vid nationalparker. I den stora byggnaden finns även restaurang och utställningslokaler. Ingången ligger på baksidan från parkeringen och gör anläggningen mindre tillgänglig. Utställningen är trevlig och kostar inträde. Här finns bra beskrivningar av våtmarksområdets historia och naturvärden. Ett mindre filmrum visar bland annat film om nattens djurliv.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4