Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Hillside terrace Daikanyama — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Hillside terrace Daikanyama

 

En station sydväst om Shibuya på Tokyu-toyoko linjen ligger Daikanyama som är en trevlig stadsdel med små gränder och många butiker. Området påminner om Omotesando med mycket grönt, spännande arkitektur och exlusiva butiker. Här har man uppfört Hillside terrace som består av flera byggnadskroppar uppdelade med mysiga gårdar, grander och gröna stråk. Området är mycket populärt på helgerna och det kan bli ganska trångt. Bland annat finns här en av Tokyos största bokhandlar Tsutaya med ett mycket stort utbud på böcker och tidskrifter. Från stationen är det ca 5 minuters promenade på lugna grander till Hillside terrace.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4