Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Kamikochi — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Kamikochi

 

En av de mest populära platserna att besöka i de japanska alperna är dalgången Kamikochi med en av de vackraste bergsvyerna. Området ligger i södra delen av nationalparken Chubu Sangaku. Sedan några år är det inte tillåtet att åka privatbil till Kamikochi utan alla måste ta bussen sista biten. Från Matsumoto i öster finns tågförbindelse en bit och sedan buss den sista timman. Från Takayama i väster finns också bussförbindelse. Sommartid går även direktbussar från Tokyo. Intill busstationen i Kamikochi finns en stor terminal med information och restauranger. Längs floden finns ett 10-tal hotell, pensionat och en stor campingplats. Här finns också flera restauranger och kaféer. I norra delen av bebyggelsen ligger ett fint natur informationscenter. Nere i dalgången går fina vandringsleder som sträcker sig många kilometer i båda riktningar på båda sidor floden. Det finns också många leder upp på bergssluttningarna till topparna på över 3100 meters höjd. Förutom det 10-talet hotell är det vildmarkskänsla i området (förutom då det är väldigt mycket folk på stigarna) och man har stor chans att få träffa på apor och kanske till och med björn. Veckan innan jag besökte området hade en björn varit på leden nära floden söder om hotellområdet.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4