Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Daisetsuzan — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Daisetsuzan

 

Japans största nationalpark ligger i central Hokkaido och består av ett stort bergs- och vildmarksområde. Ett av de mer praktiska platserna att angöra nationalparken är via Asahidake onsen som ligger på ca 1000 meters höjd i den övre delen av löv-barrblandskogen och har linbana upp till den alpina delen över 1600 meter. Här finns informationscentrum och flera vandringsleder och naturstigar att upptäcka. I början av juni låg snön fortfarande djup på 1000 meter över havet medan de solexponerade sluttningarna på bergets övre del var bara! Linbanan upp till sluttningen av högsta berget ca 2200 meter högt, kostar ca 3000 yen. Därefter är det ca en och en halv timmes klättring upp till toppen. Vulkanen är aktiv och det sprutar ut svavelrik ånga på flera platser på sluttningarna. Asahidake onsen har bussförbindelse med Asahikawa som är största staden i närheten. Mellan Asahikawa och Sapporo går det många tåg och det tar ca en timma.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4