Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Naturvårdsarbetet i Japan 2013 — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Naturvårdsarbetet i Japan 2013

 

Under 2013 har jag fått ett resestipendium från Stiftelsen för studier av japanskt samhällsliv för att studera naturvårdsarbetet i Japan. Resultatet finns nu sammanställt i en rapport för de som är intresserade: Rapport 2014 mini

Studien har främst bestått av möten och intervjuer med naturvårdsorganisationer i Japan samt enskilda naturvårdsengagerade personer. Dessa har föreslaget ett antal intressanta projekt och områden som jag har besökt och beskriver i rapporten. Rapporten är ett försök att sammanfatta förutsättningarna för naturvårdsarbetet i japan, utmaningar i det fortsatta arbetet och goda exempel på projekt som kan inspirera naturvårdsarbetet i Sverige.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4