Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Ishigaki — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Ishigaki

 

Higuchi_keiouniversity_PB_okinawa_07102013_IMG_7461 Higuchi_keiouniversity_PB_okinawa_07102013_IMG_7464 Higuchi_keiouniversity_PB_okinawa_07102013_IMG_7466Ishigaki är den tredje största ön i Okinawa och även den största staden på ön med samma namn. Staden utgör navet i de södra öarna Yaeyama och har ny flygplats och båtterminal med förbindelse till flertalet öar i området. Det är bara ett stenkast till Taiwan och närmare till filipinerna än till Osaka. Staden är ganska stor och har mycket av den service som kan behövas. Flygplatsen ligger ca 30 minuter med buss utanför centrum. Bussen ansluter till båtterminalen. Ett trevligt boende är minshuku olive som ligger mellan busstationen och båtterminalen i anslutning till centrum. Endast 5000 yen för rum och 100 yen ytterligare för frukost.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4