Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
The Making of the Brittish landscape — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

The Making of the Brittish landscape

 

Den engelska författaren Nicholas Crane har tagit på sig den stora uppgiften att presentera det engelska landskapets utveckling under 12 000 år på ett pedagogiskt sätt och drygt 500 sidor. Det är en intressant genomgång av hur människan påverkat landskapet under olika epoker och vad vi idag fortfarande kan se av de äldre spåren. Det är också en berättelse om spänningen mellan stad och landsbygd. För att kunna hantera de utmaningar som framtiden bär med sig är kunskapen om historien viktig. Boken bidrar med många nya rön om historia med bland annat flera stora tsunamis som påverkat det forntida landskapet. Boken var köpt i London i början av september 2022 och får betyg 3 (av 5).

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4