Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Södervärn — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Södervärn

 

Busshållplatsen vid Södervärn i Malmö måste vara den vackraste och mest inbjudande busshållplatsen i Skåne. Mitt i stadens intensiva trafik har staden lyckats skapa en rogivande miljö med porlande vatten, fina blomsteraarrangemang, klippta häckar och rader med lindar som avskärmar gaturummet från platsen mellan bussangöringarna. Markbeläggningen är omsorgsfullt utformad med gatsten och plattor och här finns många sittplatser i soligt läge. Fontänerna är vackra skulpterade pekare som bidrar till platsens skönhet. Varför kunde inte fler större busshållplatser i Skåne se ut så här?

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4