Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Skäldervikens torg — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Skäldervikens torg

 

I det lilla samhället Skälderviken i Ängelholms kommun finns ett trevligt torg framför livsmedelsbutiken några kvarter in från hamnen. Havet i Skälderviken kan skymta från torget som är uppdelat i tre delar. I väster intill genomfartsgatan finns en grusad torgyta med körsbärsträd och plats för arrangemang. I mitten ligger bilparkering inramad av klippta bokhäckar. I öster framför livsmedelsbutiken har en inbjudande berså med sittplatser kring en fontän skapats. Det porlande vattnet ger ett lugnande ljud och detta är en av de vackraste entréerna till en livsmedelsbutik i Skåne. Omsorgen om detaljer märks även på affärsbyggnadens sida där det finns cykelställ, bänkar och murgröna som klättrar på de nybyggda väggarna. Hela miljön är attraktiv och borde inspirera fler livsmedelsbutiker att förnya sina entréer. Här slår man sig gärna ned och äter en glass eller möter bekanta i samhället.

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4