Iberia 2017

 

Den 3-11 juni reste jag till Spanien och Portugal för att besöka nationalparker och vänner. Resan började i Sevilla i södra Spanien dit jag anlände med snabbtåget AVE från Madrid. Dagen efter hyrde jag bil och skulle utforska nationalparken Coto Donana. Till min bestörtning var alla ingångar och besökscentra stängda på grund av den stora festivalen i El Rochio. Det blev att besöka några privata naturcentra norr om nationalparken samt naturreservat väster om nationalparken vid de höga sandynerna längs kusten. Sista dagen besökte jag festivalen i El Rochio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resan fortsatte sedan med tåg till Valladolid där jag hyrde bil och körde upp till Picos de Europa för tre dagars vandringar.

Resan fortsatte till Leon där jag studerade 1995-96 och besökte vänner från den tiden.

Avslutningsvis körde jag till Coa dalen i Portugal där jag bokat gömsle för att fotografera gamar och andra rovfåglar.

 

Resan avslutades i Valladolid där hyrbilen återlämnades och sedan tåg vidare hemåt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Comments are closed.