Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Huis Ten Bosch — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Huis Ten Bosch

 

Strax söder om Sasebo på västra Kyushu ligger en märklig anläggning som heter Huis Ten Bosch. Här har man byggt upp Holland I miniatyr och inte sparat på resurserna för att göra en stor nöjespark. På en heldag eller en helg kan besökarna uppleva en tillrättalagd holländsk värld med väderkvarnar, kanaler, typiska hus I holländsk renessansstil och en kopia av ett stort berömt slott. I sydvästra hornet ligger ett väldigt hotel där vi bodde och hade fantastisk utsikt over området från 9:de våningen. Inträdet är dyrt och ligger på ca 6000 yen för vuxna och mindre för barn. Inne I området ligger massor av åkattraktioner och vi gick inte in där men såg att flertalet barn var ganska små. Den norra delen är normalt öppen för besökare gratis men där finns inte så mycket att se. För att vara I japan erbjuds fina strövvänliga miljöer utan trafik med massor av restauranger och kaféer. Det finns även möjlighet att hyra cyklar och cykelbilar och upptäcka området. Hit kommer ca 2 miljoner besökare per år!

DSC01159 DSC01160 2015-05-02 08.17.59

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4