Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/header.php on line 4
Sakaifloden — EKID

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/single.php on line 5

Sakaifloden

 

På eftermiddagen den 8 april så tog Ueno-san mig till Sakaifloden utanför Yokohama. Detta är en bra lokal för att se japansk grön fasan som är endemisk för Japan. Längs floden finns flera dammar och översvämningsmagasin som lockar en hel del fåglar. Vi tog tunnelbanan hit och vandrade sedan runt längs floden och tillbaka till tunnelbanestationen. Vi fick se tre fasaner fint (två hanar och en hona). I övrigt såg vi bland annat gräsand, kricka, Eastern spot billed duck, smådopping, östlig turturduva, storskarv, gråhägar, silkeshäger, rörhöna, sothöna, vattenrall, sandpipare, kungsfiskare, tornfalk, sånglärka, ladusvala, asiatisk hussvala, japanese White Eye, japansk sädesärla, vit sädesärla och östlig grönfink.

Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi Atsugi

 
 
 

Comments are closed.


Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/sidebar.php on line 4
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/ekid.se/public_html/wp-content/themes/gallery/footer.php on line 4